dijous, 20 de juny del 2013

BON SANT JOAN I BON ESTIU

Des d´aquest blog les tutores volem agraïr la col.laboració dels pares i mares que han vingut a les aules per mostrar-nos les endevinalles i fer una activitat amb tots noltros. Realment hem gaudit d´aquests moments divertits, moltes gràcies a tothom!

Aprofitam per desitjar-vos un bon Sant Joan i un bon estiu!!!!!!!ENDEVINA ENDEVINALLA: CHOCOLATE
EN BRUNO ENS HA LLEGIT UNA ENDEVINALLA EN CASTELLÀ MOLT DOLÇA. DESPRÈS TOTS HEM MENJAT XOCOLATA I BOMBONS.
MMM...QUÈ BO!!!
GRÀCIES.


ENDEVINA ENDEVINALLA: UN CAVALL DE SANT JOAN
N'ARIADNA I NA SILI, LA SEVA MARE, S'HAN INVENTAT UNA ENDEVINALLA. I DESPRÉS CADASCÚ HA ADORNAT EL CAP D'UN CAVALL DE SANT JOAN.

OLE! OLE! OLE!

GRÀCIES.

ENDEVINA ENDEVINALLA: UN RELLOTGE
L'ENDEVINALLA QUE ENS HA LLEGIT EN SERGI I N'ANA, LA SEVA MARE, TAMBÉ ENS HA FET RUMIAR UNA BONA ESTONA. DESPRÉS HEM FABRICAT UN RELLOTGE. I... QUÈ POLITS  HAN QUEDAT!!! 

GRÀCIES.

ENDEVINA ENDEVINALLA: UNA SOMBRA
L'ENDEVINALLA QUE ENS HA DIT EN ROGER I EN TONI, EL SEU PARE, ENS HA FET PENSAR UNA BONA ESTONA; FINS I TOT HEM NECESSITAT ALGUNES PISTES. I COM ACTIVITAT HEM ELABORAT UN RELLOGTE DE SOL.

ENS HA AGRADAT MOLT!!!

GRÀCIES

ENDEVINA ENDEVINALLA: UN OU
N´ESTELA I NA YOLI, LA SEVA MARE ENS HAN MOSTRAT UNA ALTRA ENDEVINALLA. I DESPRÉS TOTS JUNTS ENS HEM POSAT A DECORAR OUS. QUÈ XULOS!
GRÀCIES

ENDEVINA ENDEVINALLA: UN TIGRE
L'ENDEVINALLA QUE ENS HA DIT EN MARC I NA LAURA, LA SEVA MARE, HA ESTAT D'UN ANIMAL FEROTGE. DESPRÉS TOTS HEM PINTAT UNA CAROTA D'AQUEST ANIMAL.

QUINA POR!!!

GRÀCIES