dimecres, 11 de novembre del 2015Ell nom Borja, té 8 anys i va néixer l'any 2007 a l`hospital de Ciutadella. Té una germana grossa, viu a Ciutadella i té moltes i moltes mascotes, el seu animal preferit és el tigre i d'activitat fa tennis. Li agrada molt jugar en el seu temps lliure. Li agrada molt viatjar i ha viatjat a Barcelona. El seu color preferit és el verd fluix i el seu menjar preferit són els espaguetis .


Ella nom Roser, té 8 anys, va néixer l´any 2.007 a Palma de Mallorca, té una germana i un germà, té un ca i un peix, té dos animals preferits, la moneia i el lleó. Fa guitarra i futbol, li agrada jugar a futbol i cosir, li agrada viatjar amb avió, ha viatjat al zoo de Barcelona. Té quatre colors preferits, el vermell, verd, blau i groc, li agrada menjar tot tipus de pasta.


Ella nom Eva, té 8 anys, va néixer l'any 2007 a la Clínica Menorca. Té un germà que nom Miquel, viu a Cala'n Blanes i no té mascotes. L´animal que més li agrada és el ca, va a dansa i farà volei, li agrada jugar amb les seves amigues. Li agrada viatjar i ha viatjat a Barcelona i a Mallorca. El seu color preferit és el rosa i li agrada menjar espaguetis amb salsa carbonara. Ell nom Bruno, té 7 anys, va néixer el 2007 a un hospital de Maó. Té una germana que nom Blanca, viu a Cala'n Blanes. Té 2 hamsters, el seu animal preferit es el guepard. Ell juga a futbol amb el Sami. Li agrada estar amb el seu pare. Li agrada viatjar, ha viatjat a Eivissa, Almeria i a Sevilla. El seu color preferit és el taronja. El seu menjar preferit són patates fregides i "nuggets" de  pollastre.
Ella nom Amanda. Té vuit anys. Va néixer l'any 2007. Ella va néixer a Ciutadella. Té una germana que té tretze anys i va a segon d'ESO. Viu al centre del poble. Té un ca que es diu Coco. L'animal que més li agrada és l'elefant. Fa karate i s'apuntarà a cavall.  Li agrada fer manualitats.
A ella li agrada viatjar i ha anat a Londres i a Bilbao.
El seu color preferit és el blau cel.
Li agraden els "nuggets".Ell nom Fede, té 8 anys, va néixer l'any 2.007. Ell va néixer a Maó. Té 1 germà de 4 anys, viu a Cala'n Blanes. No té cap mascota, l'animal que li agrada més és el tigre. Ell fa tai-chi, trompeta i catequesi. Li agrada dibuixar i jugar a futbol. Li agrada viatjar i ha viatjat a Palma, València i Barcelona. El seu color preferit és el blanc i el negre. Li agrada menjar fideus japonesos.

Ella nom Marta, té 9 anys, va néixer l'any 2.006 a Maó, i té dos germans. Viu al carrer Bessons, té un ca, dos moixos i peixos, li agrada viatjar i ha anat a Itàlia. El seu color preferit és el blau fluix, li agrada menjar sopa.


Ell nom Sebastià, té 8 anys, va néixer el 2.007 a Maó. Té una germana, viu a Son Pin, té una gallina, galls, cans, conills, porcs, pardals i perdius. A ell li agraden els cavalls. Fa d'activitats futbol. Li agrada jugar amb la tablet. El color que li agrada és el verd. Li agrada per menjar arròs blanc.
Ella nom Clara, té 8 anys i va néixer el 2007 a Ciutadella. Té una germana, viu a Cala'n Blanes. Té una tortuga i l'animal que li agrada més és el ca. Fa ballet i anglès. Li agrada llegir. El seu color preferit és el groc. Li agrada menjar macarronada. No li agrada viatjar però ha viatjat a Mallorca.


 Ell nom Gerard Llabrés, té 8 anys, va néixer el 2.007 a Ciutadella, té una germana i un germà, viu al bosc, té moltes mascotes, l'animal que li agrada més és el ca. Fa escacs, li agrada mirar la tele, li agrada viatjar i ha viajat a Barcelona, el seu color preferit és el taronja, li agrada menjar espaguetis.
Ella nom Alana, té 8 anys, va néixer el 2007 a Maó. Viu a l'avinguda Palma de Mallorca. No fa cap activitat, té una germana que nom Nerina. Té una cussa i una tortuga, li agrada estar amb els animals i li agrada menjar espaguetis a la bolonyesa. Ha viatjat a Brasil. El color que li agrada més és el rosa fort.  Ell nom Albert, té 8 anys, va néixer el 2007 a Ciutadella, té 2 germans, viu al carrer de la Pau, té un pardalet, l'inseparable, i fa tenis, li agrada fer un poc de tot, li agrada viatjar i ha viatjat a Palma. El seu color preferit és el verd fluix i el seu plat favorit és espaguetis a la bolonyesa.
Ell és en Samuel, té 9 anys, va néixer el 2006 a Maó, viu al carrer Cabrera a Ciutadella, té una germana que nom Carmen. Té un hàmster, li agraden les balenes, fa figures amb fang, li agrada dibuixar. Li agrada viatjar, ha anat a Galícia i a Mallorca, els seus colors preferits són el blau i el verd, li agrada menjar arròs.


 Ella nom Anna té 8 anys, ella va néixer el 2007 a Maó. N'Anna té un germà que nom Xavier. Viu al carrer Foners de Balears, té 2 cavalls, un que nom Rusca i l'altre Brot. Fa piano, música i també volteig. Li agrada viatjar i ha anat a Barcelona, Holanda, Mallorca i Port Aventura. El color que li agrada més és el lila. A n'Anna li agraden molt els macarrons.
Ell és en Roger, té 7 anys i va néixer el 2007 a Maó, té una germana i un germà . L'animal que li agrada més és el gató. Va a piscina, música i bàsquet. I per passar el temps li agrada anar a pescar. Ha viatjat a Andorra, Catalunya i França i li ha agradat bastant viatjar. El seu color preferit és el blau i li agrada menjar paella.

 Ella nom Alba, té 8 anys, va néixer el 2007 a Maó i té una germana petita. Viu al carrer Conde Cifuentes i té una cussa. Li agrada el cavall i fa aikido. Li agrada anar a pescar i li agrada viatjar , ha anat a Barcelona i a Londres. Li agrada el color blau i li agrada menjar nuggets.
Ell nom Josep, té 8 anys, va néixer l´any 2007 a Maó, té una germana petita, viu al carrer Comte de Pallars, no té mascotes, ĺ´animal que li agrada més és el guepard, i fa carreres de velos, li agrada jugar amb la play, li agrada viatjar i ha anat a Mèxic, el seu color preferit és el vermell, li agrada menjar espaguetis.


Ell nom Teo, té 8 anys i va néixer el 2007 a Maó, té 2 germanes i un germà, viu al carrer Foners de Balears, té peixos i gallines, l'animal que li agrada més és el porc, el seu color preferit és el blau fluix. Li agrada menjar espaguetis, va a futbol, li agrada jugar a cash of clans, li agrada viatjar, ha anat a Barcelona.
Ella nom Lucía, té 9 anys, va néixer el 2006 a Mallorca. Té un germà i una germana, viu a Ciutadella, té un moix, li agrada el periquito. No fa cap activitat però li agrada fer esports, li agrada viatjar, ha viatjat a Mallorca. El seu color preferit és el blau. Li agrada menjar puré de verdures.


 Ell nom Roberto, té 8 anys, va néixer el 2007. Viu a Sevilla i a Ciutadella i té deu cans. Li agrada molt el goril·la. Fa futbol, li agrada jugar a futbol, li agrada viatjar a Sevilla i hi ha anat. El color que li agrada més és el color vermell.
Ell nom Toni, té 7 anys, va néixer el 2.007 a Ferreries, viu a Torres Quevedo, té mascotes: peix, ca, cavall. L'animal que li agrada més és el dofí. Fa esports que són aikido i natació, va a música i instruments. Li agrada jugar amb sa nintendo, li agrada viatjar, ha viatjat a Barcelona, Palma, Burgos, Bilbao, Londres. El seu color preferit és el vermell, li agrada menjar pudin. Ell nom Nico, té 7 anys, va néixer el 2007 a Rússia, té una germana, viu al carrer Sant Joan de Missa, té un ca, peixos i periquitos, l´animal que li agrada més és l'àguila, fa karate, li agrada jugar amb la play i a futbol. Li agrada viatjar, ha anat a Palma i a Canàries, el seu color preferit és el blau i li agrada menjar kiwi.
Ell és en Sergi, té 8 anys, va néixer el 2007 a Maó. Té un germà i una germana, viu al carrer Doctor Fleming, té un ca i l'animal que li agrada més és el cocker mini. Ell fa bàsquet, li agrada molt llegir, ha viatjat a França, Palma de Mallorca, Port Aventura i Barcelona, el seu color preferit és el vermell i li agrada molt menjar peix.

 Ell nom Gerard Marugán, té 8 anys, va néixer el 2007 a Maó a l'hospital Mateu Orfila. Li agrada enfilar-se als arbres, té molts animals, li agrada molt el xoric, i fa tenis, munta a cavall, fa música i trombó. No té germans, i viu al carrer Sor Àgueda a Ciutadella,  li agrada menjar paella. Li agrada viatjar, ha anat a molts de llocs, el seu color preferit és el blau.
JA SOM A TERCER! 

 Hem començat un nou curs i per a conèixer-nos un poc més, i també per estudiar què és i com es fa una entrevista, cadascun de noltros ha entrevistat a un company per després presentar-lo a la resta.